Свинска джолан чорба

19/03/2017
Невена Блажева Иванова
отНевена Блажева ИвановаПомощник Готвач11743424
"Три думи, които могат да накарат сърцето на всеки мъж да потрепне - Свинска джолан чорба "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 945
  • Преглеждания за месеца770
  • Преглеждания за седмицата432
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете джоланите и обезкостете.

В подходящата тенджера сложете вода да заври, налейте олио, прибавете наситнения лук, настъргания морков, нарязаната чушка и обезкостеното месо от джолана.

Добавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В края добавете солта.

Варете чорбата до готовност. Свалете от котлона и направете застройка от жълтъците и брашното.

Подправете със черен пипер и девесил, люти чушлета и напитка, коятода гаси огъня от лютото.

Вкусно да ви е!подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Пламен
Пламен
27.08.2017 19:23
Много вкусна чорбица ма според мен ориза е много НО съм шофьор не готвач
0
0
Пламен
Пламен
27.08.2017 19:23
Много вкусна чорбица ма според мен ориза е много НО съм шофьор не готвач
0
0
Пламен
Пламен
27.08.2017 19:23
Много вкусна чорбица ма според мен ориза е много НО съм шофьор не готвач
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв