Свинска джолан чорба

19/03/2017
"Три думи, които могат да накарат сърцето на всеки мъж да потрепне - Свинска джолан чорба "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо530
  • Преглеждания за месеца529
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сварете джоланите и обезкостете.

В подходящата тенджера сложете вода да заври, налейте олио, прибавете наситнения лук, настъргания морков, нарязаната чушка и обезкостеното месо от джолана.

Добавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В края добавете солта.

Варете чорбата до готовност. Свалете от котлона и направете застройка от жълтъците и брашното.

Подправете със черен пипер и девесил, люти чушлета и напитка, коятода гаси огъня от лютото.

Вкусно да ви е!подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар