Спаначен хумус

21/03/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Ароматен и здравословен - хумус със спанак за любителите на добрата храна "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо267
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме нахута за една вечер. На следващия ден се сварява в тенджера под налягане за един час.

Спанакът се почиства и измива. Изсипваме всички продукти в кухненски робот или блендер и смиламе до гладка и еднородна смес.

Забележка: Ако хумусът е много гъст и това затруднява кухненския робот добавете малка част от водата, в която сте варили нахута или по-голямо количество зехтин.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар