Пълнени пилешки пържоли с гъби и пресен лук

22/03/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Гостите ви ще се влюбят в тези пълнени пържоли и няма да станат от масата, докато не излапат всичко "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 245
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пилешките пържоли на тънко, овкусяваме със соев сос, бяло вино и универсалната подправка за пиле. Оставяме за няколко часа или ако искаме от вечерта в хладилника.

След като е готова вече пилешката пържола започваме да подготвяме и пълнежа за пържолите. Нарязваме пресния лук, гъбите, кашкавала и праза на ситно.

Запържваме за около 10-15 минути и леко оставяме да поизстинат. Разстиламе начуканите и вече овкусени пържоли и на всяка поставяме плънка от сместа.

След което се навива на руло с помощта на конец или клечки за зъби се закрепват. Поставяме в тавичка за печене.

Добавя се още малко олио на дъното на тавата. Печем около 30 минути. Вадим, за да поставим върху рулцата и кашкавала, който сме настъргали предварително.

Допичаме до разтопяване на кашкавала.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар