Пилешка яхния със зелен фасул и домати

23/03/2017
paledream25
отpaledream25Новак71
"Вкусно пилешка яхния - душа даваме за една порция от нея "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • лук - 1 глава
  • зелен фасул
  • домати - обелени
  • червен пипер - 1 1/2 чаени лъжички
  • олио
  • пилешко месо
  • универсална подправка
  • картофи - 4 средно големи
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме лука с малко олио, колкото да се покрие дъното на тенджерата и го бъркаме докато поомекне.

Слагаме зеления фасул и обелените домати (или ако имате буркан с фасул и домати) и го чакаме да заври малко, като го бъркаме от време на време. Слагаме 1 1/2 ч.л. червен пипер и го разбъркваме.

Слагаме вода (колкото желаем, според желаното количество) и го похлупваме да ври, като увеличим малко котлона. През това време режем картофите на средно малки кубчета и ги прибавяме да врят.

След това чистим и обезкостяваме месото (или ако имате готови буркани още по-добре, добавете бульона от тях) и като поври малко слагаме от подправката на Маги и чакаме малко, след което изключваме котлона и яхнията е готова.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар