Бобена манджа

20/04/2012
Илария
отИларияМастър Шеф37211203
"Почитателите на боба ще оценят по достойнство тази бобена манджа с леко пикантен вкус "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 364
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете боба за една нощ, след това го сложете да кипне в още 2 води и го оставете с втората да се свари докато поомекне.

В отделна тенджера загрейте мазнината и запържете скълцания ситно бекон за кратко, а след това и праза, лука и настъргания морков.

Сипете и нарязаната на ситни кубчета чушка и добавете червения пипер с доматеното пюре.

Разбъркайте и разредете с горещия бульон или вода. Оставете да къкри до пълна готовност на продуктите.

Накрая добавете сол, черен пипер, джоджен и чубрица на вкус. Разбъркайте заедно горчицата и оцета и ги добавете към бобената манджа.подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар