Ориз с гъби и колбас

25/03/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Бърза идея за вкусно хапване, което се приготвя само за половин час "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо102
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно лука и моркова. Слагаме в тиган малко олио и вода и задушаваме за около 5-6 минути.

Измиваме много добре гъбите, след което почистваме нарязваме и тях поставяме в тигана при морковите и лука. Задушаваме за около 5 минути.

Почистваме и измиваме ориза .Към сместа поставяме и него. Разбъркваме, след което прибавяме солта, черния пипер и стритите кубчета бульон.

Поставяме и водата и оставяме за малко да покъкри, след което се добавя и ситно нарязаните кренвирши.

Слагаме в тавичка и поставяме във фурната. Печем към 25-30 мин като разбъркваме от време на време.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите