Добруджанска пъстра яхния

26/03/2017
Даниела Русева
отДаниела РусеваПомощник Готвач2625868
"Човек се храни не само с уста, но и с очите - затова ви препоръчваме от сърце тази Добруджанска пъстра яхния "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо735
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте всички зеленчуци и ги нарежете на едри кубчета.

Налейте в тенджера 5-6 с.л. олио и пуснете накълцания лук да се позапържи. Сипете всички зеленчуци сурови към лука в тенджерата и поръсете с червен пипер. чубрица, черен пипер и сол.

Разбъркайте и залейте с 2 ч.ч. топла вода. Варете на тих огън около 20 минути, като разбърквате от време на време. Прибавете измития ориз и оставете на огъня, докато той се развие за 15-на минути.

Като се смъкне от огъня, поръсете с накълцан магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар