Пуешко с броколи и ябълки

26/03/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Здравословно, ароматно и изкусително вкусно - една покана за обяд, на която не може да откажете "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо214
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме броколито и го бланшираме.

Пуешкото филе се овкусява с червен пипер, черен пипер, сол и чубрица. Може да се нареже на късчета или да оставим пържолките цели, но в такъв случай трябва да се начукат.

Ябълките и лукът се почистват и нарязват. Всичко се обърква в голяма тава. По желание поръсваме с ленено семе. Долива се малко вода и се покрива с алуминиево фолио, за да се задуши.

Махаме фолиото 10-15 минути преди да извадим ястието от печката и запичаме.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар