Бисквитена торта с маскарпоне и ягоди

26/03/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Една по-различна бисквитена торта, която няма да остави равнодушни дори и дамите на диета "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 479
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа разбийте маскарпонето с миксер. Прибавете към него кондензираното мляко и разбитата на сняг сметана. Разбъркайте добре с помощта на дървена лъжица.

Готовия крем оставете настрани. Кипнете прясното мляко. Започнете реденето на тортата като всяка бисквита потапяте в млякото.

Наредете бисквитите в правоъгълна тавичка, залейте 1/2 от крема и разпределете равномерно сладкото от ягоди. Наредете втория ред бисквити и залейте с останалия крем.

Декорирайте с пресните ягоди и оставете в хладилник за няколко часа да стегне.подобни рецепти тук

5 10
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар