Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с бекон, маслини и гъби

Макарони с бекон, маслини и гъби

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3792k6662k6
Макарони с бекон, маслини и гъби1 / 2
26/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
17 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • макарони - 6 чаши сварени
  • маслини - 1/2 ч.ч.
  • гъби - 1/2 ч.ч.
  • бекон - 150 г
  • кашкавал - 1/2 ч.ч. или сирене
  • яйца - 3 бр.
  • сметана - 1 ч.ч.
  • масло - 2 с.л.
  • зелен лук - 3 стръка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разтапя в голяма купа за 1 минута при пълна мощност на микровълновата.

Прибавят се нарязаните маслини, гъби, бекон, лук и черният пипер и се пекат отново 1 минута. Добавят се сметаната, настърганият кашкавал (натрошено сирене) и яйцата и се разбърква.

Пече се 3-5 минути при пълна мощност на микровълновата, като се бърка след всяка минута докато се сгъсти соса.

Приготвеният сос се изсипва върху горещите макарони, разбърква се и се сервира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: