Печено пуешко с праз и нахут

27/03/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Вярваме, че здравословното хранене може да бъде и много вкусно, затова ви представяме любимата си рецепта "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете порционираното пуешко в тенджера под налягане с достатъчно подсолена вода, зърна черен пипер за около 90 минути.

Запържете праза, добавете доматите /настъргани/ и оставете да изврат.

Загрейте фурната.

В голяма тава изсипете праза, добавете нахута и подправките, разбъркайте и най-отгоре подредете месото отцедено от бульона (него може да оставите за супа).

Запечете за 15 минути, докато месото хване хрупкава коричка.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар