Пълнена питка със сирена и бекон

27/03/2017
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Остава само да поканите приятелите си на гости - парти питките ще бъдат готови за нула време "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо574
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете питката в тавичка. На всяко топче отрежете капаче и издълбайте.

Нарежете сирената и бекона на кубчета. Разбъркайте и напълнете питките.

Разбийте яйцата със сметаната и щипка черен пипер.

Разпределете в питките и захлупете с капачетата. Намажете всяка със смес от масло и счукан чесън.

Покрийте с фолио и печете на 200 градуса за десетина минути (колкото да се запече яйцето).подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар