Руло от бутер тесто със свинско филе и кашкавал

29/03/2017
Паулина Стояноваот Паулина СтояноваПомощник Готвач 1x
"По-вкусно от сандвич, по ароматно от пица - такова е нашето руло със свинско филе и кашкавал "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 825
  • Преглеждания за месеца518
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме 2 яйца. Слагаме ги в студена вода и варим за 8-10 минути на не много силен котлон, не трябва да бълбукат, за да не се счупят.

Свинското филе нарязваме на лентички. След като са се сварили яйцата ги обелваме и ги рендосваме на ренде.

Кашкавала също рендосваме на ренде. Разстиламе бутер тестото и го намазваме с пасираните домати, отгоре слагаме 2 с.л. сос тартар и намазваме добре.

Нареждаме свинското филе, поръсваме с кашкавала и яйцата. Навиваме на руло и нарязваме на еднакви парченца. В тавата, в която ще печем, трябва да сложим хартия за печене.

Нареждаме ги на достатъчно разстояние едно от друго, защото ще се надуят. Печем за 15-20 минути на 180 градуса.

Могат да се сервират със сос от майонеза или кетчуп.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар