Безглутенови макарони със сос Песто, чесън и кашкавал

30/03/2017
Маргаритаот МаргаритаНовак
"Апетитно предложение с ароматна паста, което е подходящо за хора с глутенова непоносимост "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо195
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • макарони - 100 г без глутен
  • кашкавал - за поръсване
  • сос песто - от бурканче или домашно приготвен
  • чесън - 2 скилидки (ако използвате сос от бурканче)
  • Домашно Песто
  • босилек
  • олио - или зехтин
  • пармезан
  • чесън
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се слагат в подсолена вода и се сваряват за около 10 минути. Чесънът се нарязва на ситно и се запържва на тиган, за да придаде аромат на пастата.

Ако използвате сос Песто от бурканче, знайте, че със сигурност е солено и няма нужда да добавяте. Ако решите да си го приготвите сами купете пресен босилек, смесете и останалите съставки и пасирайте.

След като макароните се сварят, сложете сосът и чесънът и разбъркайте всичко. След това настържете кашкавал върху цялата смес. Бон апетит!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар