Вкусни и здравословни телешки шницели

30/03/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"И на тиган са вкусни, и на фурна, но най са вкусни, солжени в чинията, от нас да го знаете "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа омесете каймата с всички останали продукти. Аз ги слагах на око, така че пропорциите не са точно изчислени. Трябва да се получи по-рядка смес от тази за кюфтета, с гъстота на тесто за кекс.

Подмажете тефлонов тиган, загрейте и със супена лъжица разстилайте от сместа в тигана. Печете от двете страни до златисто.

Забележка: Друг вариант е или да изпечете шницелите на фурна върху хартия за печене, или да се изпържат.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар