Пълнен чернокоп на фурна

31/03/2017
"Лекарите казват веднъж седмично да се яде риба, а ние казваме - опитайте нашия пълнен чернокоп на фурна "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо403
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от вътрешностите, измива и посолява.

Приготвяне на пълнежа: Чесънът и орехите се счукват, към тях се прибавят нарязани на много ситно маслинки, копърът, щипка сол и зехтин.

Обърква се добре и с така получената смес се напълват коремчетата на рибката.

След като е напълнена, се нарежда в тавичка и поръсва с подправките и малко зехтин.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Може да се сервира с картофена салата.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар