Бързо свинско на тиган

31/03/2017
Krasimira Aleksova
отKrasimira AleksovaНовак21
"Не бързаме, не бързаме, ама да си хапнеш сочно свинско за половин час си е истинско кулинарно чудо "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 557
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско филе - 400 г обезкостено
  • олио - 3 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • зелен лук - 6 стръка
  • за маринатата
  • чесън - 1 скилидка
  • соев сос - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • царевично нишесте - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се почиства от тлъстини, начуква се и се нарязва на малки парченца.

Смесват се продуктите за маринатата и с тях се залива месото. Оставя се така около половин час.

Олиото се сгорещява в дълбок тиган и месото се запържва 4-5 минути.

Прибавят се захарта и соевият сос, а след това и едро нарязаният лук.

Разбърква се добре. Изсипва се в затоплена чиния и се сервира веднага.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!