Бързо свинско на тиган

Krasimira AleksovaKrasimira Aleksova
Новак
246
Бързо свинско на тиган1 / 2
31/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Не бързаме, не бързаме, ама да си хапнеш сочно свинско за половин час си е истинско кулинарно чудо"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 400 г обезкостено
  • олио - 3 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • зелен лук - 6 стръка
  • за маринатата
  • чесън - 1 скилидка
  • соев сос - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • царевично нишесте - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе се почиства от тлъстини, начуква се и се нарязва на малки парченца.

Смесват се продуктите за маринатата и с тях се залива месото. Оставя се така около половин час.

Олиото се сгорещява в дълбок тиган и месото се запържва 4-5 минути.

Прибавят се захарта и соевият сос, а след това и едро нарязаният лук.

Разбърква се добре. Изсипва се в затоплена чиния и пърженото свинско се сервира веднага.

Бързото свинско на тиган е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: