Пълнени чушки с кайма, царевица и червен боб

01/04/2017
RosMarот RosMarЧирак
"Едни по-различни пълнени чушки си търсят маса, на която да разкрият истинският си кулинарен потенциал "
Приготвяне35 мин.
Готвене40 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се задушават докато омекнат. Прибавя се каймата и се запържва, докато хване лек загар.

Овкусява се с подправките, добавят се грахът, царевицата и бобът и се задушава още 4-5 мин. Така приготвената смес се оставя да изстине.

Чушките се почистват от дръжките и семките. Пълнят се и се подреждат в тава, като се надупчват на няколко места.

На дъното на тавичката се сипва малко вода, колкото да не загорят. Завиват се с алуминиево фолио и се печат 30 мин в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Маха се фолиото и се запичат за още 10 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар