Гъбена запеканка

01/04/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Изкусително предложение за вечеря, на което ви се иска да извикате дааа "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо113
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и губите на ситно, почистваме маслините от костилките и ги нарязваме и тях. Слагаме в съд и запържваме.

Посоляваме и оставете около 10 минути, докато гъбите си пуснат водата и започнат да омекват.

Изчакайте, докато водата започне да се изпарява, като периодично забъркваме, за да не загори.

Добавете нарязания на ситно бекон и топеното сирене.

Бъркаме, докато сиренето се разтопи.

Добавяме черен пипер и сол.

Слагаме ястието в тавичка, поръсваме с настъргания кашкавал и запичаме във фурната, докато порозовее.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар