Безглутенови мъфини

02/04/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Супер предложение - мъфини дори и за онези, които имат непоносимост към глутен "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата вида брашно се смесват и пресяват заедно.

Слагаме содата при млякото и бъркаме, докато кипне.

Изсипваме го при брашното. Яйцето се разбива и се добавя към сместа, а след него и разтопеното Гхи.

Добавя се и сиренето и се бърка до получаване на хомогенна гъста смес.

Мъфините се пекат на 180-200 градуса за около 25 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар