Пълнени калмари на фурна

02/04/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор464526521
"Сочни пълнени калмари - кой може да им устои?"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо940
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За пълнежа:
В съд слагаме натрошеното сирене, изварата, колбаса и рулцата от раци -който предварително сме нарязали на ситно.Разбъркваме добре.

Чесънът почистваме и нарязваме също на ситно, както и магданоза (колкото повече е чесънът, толкова по-вкусно става самото ястие). Слагаме и маслото.

Така готовата смес разбъркваме добре и оставяме на страна.

Почистваме калмарите.

Тубичките от калмари ги пълним със сместа и ги нареждаме в тавичка.

Могат да се сложат във фолио, така че да останат по-сочни .Аз сложих част от тях във фолио, другите ги наредих в тавичка. Които сложих във фолио, отгоре им поставих по малко масло.

Поставяме ги в загрята фурна на 200 градуса за около 10-тина минути. Но все пак ги следете да не станат по-рано.

Пояснение: Тези, които бяха във фолио, станаха по-сочни от другите.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар