Вита баница с лапад и домашно сирене

03/04/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Опитайте тази баница и ще видите, че на село всичко е по-вкусно "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 695
  • Преглеждания за месеца514
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете лапада, измийте и сложете във вряща солена вода само да си промени цвета. Извадете, изцедете и нарежете, за да не е на едри листа.

Нарежете праза на ситно и сложете да се пържи, добавете и лапада, пържете 2-3 минути. След като изстине добавете яйцата с джоджена и разбъркайте.

Разпънете корите, намажете с лапада, поръсете със сиренето и малко олио. Навийте на руло и завийте на охлюв в средата на намазана тава.

Така процедирате с останалите кори като ги завивате в една посока. Отгоре на готовата баница сложете парченца масло. Печете до зачервяване на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар