Бърза и здравословна лютеница

03/04/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Абсолютно натурална, здравословна и много вкусна - защото заслужавате само най-доброто "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 261
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако разполагате със сурови патладжани, изпечете ги цели, без да махате опашките, за да е по-лесно беленето.

Изсипваме всичко в блендер или кухненски робот и смиламе до желаната степен (едросмляна или гладка лютеница).

Този вид лютеница не се стерилизира и не съдържа консерванти, така че трябва да се консумира в рамките на няколко дни.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар