Бърза и здравословна лютеница

03/04/2017
"Абсолютно натурална, здравословна и много вкусна - защото заслужавате само най-доброто "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 549
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • чушки - 6 - 7 бр. печени
  • домати - 200 г от консерва
  • патладжани - 1 бр. печен
  • чесън - 1 скилидка
  • сусамов тахан - 1 с.л.
  • зехтин
  • сол
  • ябълков оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако разполагате със сурови патладжани, изпечете ги цели, без да махате опашките, за да е по-лесно беленето.

Изсипваме всичко в блендер или кухненски робот и смиламе до желаната степен (едросмляна или гладка лютеница).

Този вид лютеница не се стерилизира и не съдържа консерванти, така че трябва да се консумира в рамките на няколко дни.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар