Печено домашно пиле с картофи и арпаджик

03/04/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф98112329023
"И с пиле от магазина ще стане, но най-вкусно ще си остане с домашно пиле "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото сложете в тенджера да заври, след което оберете пяната, прибавете бульона и оставете да поври около 20 минути.

Обелете картофите и нарежете на едри кубчета, лука на ситно, а арпаджика обелете.

В тава сипете малко олио, картофите, лука, арпаджика, моркова и доматения сок, разбъркайте и поръсете с чубрица и по желание черен и червен пипер. Прибавете от бульона в който е вряло месото, за да се облеят картофите.

Накрая подредете месото като поръсете с червен пипер и сложите парченце масло. Печете докато изври водата и се зачерви месото.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар