Пене с лук и тиквичка

03/04/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Пролетно пене с три лесни съставки - вкусотия за душата "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо58
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата сваряваме в подсолена вода за 13-15 минути. Сваляме от котлона и отцеждаме.

В зехтина задушаваме нарязания на дребно лук и тиквички, който режем на полукръгчета.

След като поомекнат добавяме пастата и оставяме да се задуши с останалите продукти, за да поеме от аромата.

След като е готова, овкусяваме с черен пипер и сол на вкус.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар