Хрупкав карфиол на фурна

03/04/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф7168910772
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 109
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме карфиола на пара да се вари, но предварително го накъсваме.

Така го държим 10-15 минути. Изчакваме леко да се охлади, посоляваме и овкусяваме с черен пипер. Разбиваме яйцата с малко сол и вода.

В купичка смесваме галетата и настъргания пармезан. Овалваме и подреждаме в тавичка, покрита с хартия за печене.

Върху всяка розичка карфиол поставяме малко парченце масло. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна до порозовяване.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар