Паниран кашкавал на фурна

25/04/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Ето как може да приготвите паниран кашкавал и без да го пържите "
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 749
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете кашкавала за паниране предварително за 15 минути във фризер.

Разбийте жълтъците с брашното и бирата и внимателно ги объркайте с разбитите на сняг белтъци.

Нарежете студения кашкавал на парчета с дебелина до 1, 5 см. Овалвайте ги първо в ледена вода, после в панировката и ги подреждайте в тава с хартия за печене.

Сложете в подходяща, предварително намазнена тава да се изпекат. Пекат се в много силно загряна фурна от двете страни. Поднесете с прясно накълцан магданоз и резен лимон.подобни рецепти тук

5 6
4 4
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар