Сиромашка бобена салата с кафяв боб и лук

03/04/2017
Паулина Стояноваот Паулина СтояноваПомощник Готвач 1x
"Може да е икономична, но е толкова вкусна, че с удоволствия си я хапваме "
Приготвяне5 мин.
Готвене50 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • кафяв боб - 500 г
  • лук - 2 глави
  • сол - 3 щипки
  • олио - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме боба от предишната вечер.

На следващия ден го изцеждаме, измиваме и го слагаме да се вари. Аз сменям водата на боба 2 пъти.

След като сменя втория път водата, нарязвам лука и го слагам да се вари с боба.

Изцеждаме водата от сварения боб. Добавяме сол и олио, разбъркваме и поднасяме.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар