Панирано сирене в кори за баница

03/04/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827122
"Уникална комбинация от вкусове и аромати - перфектното предястие, което ви препоръчваме да поднесете с любимото си бяло вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 549
  • Преглеждания за месеца653
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • сирене - 500 г
  • кори за баница - 1/2 пакет
  • яйца - 3 бр.
  • олио - за пържене
  • сладко - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на средно големи парчета. Корите ги разрязваме на две парчета.

Слагаме парче сирене на кора и завиваме внимателно, за да не се скъса кората. Завиваме всички парчета.
Слагаме в тиган олио да се нагорещи. Разбиваме яйцата.

Топваме внимателно парчето сирене в яйцата и гледаме да не се разкъса, слагаме в олиото.

След като сме изпържили всички парчета, може да ги сложим на хартия, за да не се изцедят.

Сервираме като предястие със сладко.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар