Прясно зеле в тенджера под налягане

03/04/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф108911315042
"Супер вкусна постна гозба, която се приготвя за по-малко от половин час - хапвайте с апетит "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 315
  • Преглеждания за месеца561
  • Преглеждания за седмицата65
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем зелето на ситно - можем да ползваме и ренде. Морковите измиваме много добре и с помощта на ренде рендосваме. Доматите стържем на едро ренде.

Всички продукти смесваме добре и ги слагаме в тенджера под налягане. Добавяме червения пипер и олиото.

Наливаме 1 ч.ч. вода, защото зелето също пуска сок.

Като се спазват инструкциите за варене в тенджера под налягане, като заври се намалява степента на котлона и така ври 20 минути от момента на завиране.

Зелето се поднася топло, поръсено с магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар