Брюкселско зеле с моркови и пресен лук

04/04/2017
Фати Камбероваот Фати КамбероваПомощник Готвач 1x
"За веганите - това е покана за вкусен обяд, а за останалите - страхотна гарнитура към пържолката "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо241
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме зелето и заедно с моркова ги слагаме за около 10 минутки в гореща вода да се сварят, за да поомекнат.

След като са поомекнали ги изцеждаме. Нарязваме пресния лук и чесъна на ситно и ги запържваме в зехтина.

Прибавяме нарязания на кръгчета морков и брюкселското зеле към пресния лук.

Подправяме със сухите подправки и оставяме за около 10 минути да се позапържат добре. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар