Панирани шницели от хайвер

05/04/2017
Таня
отТаняМастър Шеф123012917173
"Ей, такива щницели значи, най-много бира пият "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо570
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделения хайвер от рибата го промиваме във водата, като гледаме да не нараняваме зрънцата. Отделяме ципата.

Измиваме добре от кръвта и нечистотии и го изцеждаме от водата. За целта използвах ситна цедка.

Посоляваме хайвера. Разбиваме яйцата. Оформяме шницели от хайвера, като потапяме последователно в яйце, галета, яйце.

Изпържваме в горещо олио, като редуваме първо от едната страна, след като е готова обръщаме на другата.

Готовите панирани шницели се отцеждат върху салфетки или домакинска хартия и се поднасят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!