Резовска рибена чорба

05/04/2017
RosMar
отRosMarПомощник Готвач11723521
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 775
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства хубаво от хриле, люспи и вътрешности и се слага в тенджера. Залива се с вода колкото да я покрие и се подправя със сол, черен пипер на зърна и дафинов лист.

Когато се свари се почиства от костите, а бульона се запазва. Лукът се нарязва на ситно, а доматите се обелват и нарязват на кубчета.

Запържват се и се добавя рибния бульон. Когато заври се добавя рибата, вари се още около 10 мин и се овкусява с ситно нарязан джоджен.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!