Копривен омлет

05/04/2017
"Уникален омлет с коприва и белтъци - здравословното никога не е било толкова вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо301
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Копривата се измива, не е нужно да се отцежда от водата и се попарва за кратко, направо в тиган с незалепващо покритие, заедно с мазнината.

Копривените стръкове не трябва да се препържват, а е нужно да останат "живи".

Като изври водата и остане само на мазнина се прибавят разбитите белтъци, овкусени със малко сол и натрошеното сирене.

С дървена шпатула внимателно загъваме омлета да се изпече до готовност.

Лека, вкусна, бърза и здравословна рецепта подходяща за пролетта.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар