Дюнер с патешко месо

05/04/2017
Марияот МарияНовак
"Дюнер за шампиони - с крехко патешко и свежи зеленчуци "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо187
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешкото месо се сварява и се накъсва. Картофите се нарязват и се пържат.

Слага се на котлона тиган с масло да се разтопи и се слага питката за да може да омекне. След което запържваме накъсаното патешко месо с малко мазнина.

Взимаме киселото мляко и го смесваме със майонезата да стане гъст сос и пожелание се добавя чесън на прах.

След като е готова питката я мажем със соса от млякото с майонезата, добавяме запърженото месо, пържените картофи, резенчета домат и краставица, марулята и посоляваме със малко сол.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар