Мръвки с праз

27/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 631
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г без кост
  • праз - 2 стръка
  • моркови - 1 брой
  • лук - 1 глава
  • вино - 1 ч.ч.
  • олио - 100 мл
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист - 2 броя
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на едрички мръвки и сложете да зе запържи равномерно в загрятата мазнина.

Щом поомекне добавете нарязания лук, праз и морков и дафиновите листа.

Залейте с виното похлупете и оставете така за 30 минути.

Снемете от котлона, овкусете с подправките и прехвърлете в тава.

Сложете да се пече в умерено загряна фурна до готовност на мръвките.

Поднесете с вино.подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар