Спанак с ориз, пресен лук и пилешко месо

07/04/2017
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
"Обичаме леки и ароматни пролетни предложения за обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо436
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се сварява и накъсва на парчета. Спанакът и киселецът се почистват, измиват и нарязват. В мазнина се задушава лукът, след това настърганите моркови, нарязаният спанак и киселец.

След като поомекнат малко се добавя предварително изчистеният и измит ориз, пилешкото месо, солта, бульонът и се добавя вода / 3:1 , но аз добавям повече вода, зависи от самият ориз/. Пече се до готовност.

При сервиране може да бъде поднесено това ястие с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар