Чушки бюрек на фурна

27/04/2012
от фифиНовак
"Опасно вкусни чушки бюрек на фурна, които няма да може да спрете да хапвате!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо51 740
  • Преглеждания за месеца1901
  • Преглеждания за седмицата92
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошете сиренето и го разбъркайте със 100-150 г настърган кашкавал, яйцата и подправките на вкус.

Ако плънката е много рядка, добавете брашно, за да се сгъсти и за да не изтече после от чушките.

Напълнете обелените капии, овалвайте ги в малко галета и ги подреждайте в намаслена тава.

Разпръснете нарязан на тънки филийки чесън отгоре, върху всяка чушка сложете по резен моцарела и полейте със струйка зехтин.

Сложете ястието да се пече в силно загрята фурна за около 15 минути.

Извадете поръсете обилно с настърган кашкавал и върнете да се запече до приятен загар.подобни рецепти тук

5 15
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Мариела Христова
До сега не съм се пробвала да ги правя на фурна, но вашата рецепта много ме изкуши и ще я пробвам задължително.
3
0
gost
gost
16.06.2015 11:39
Няма ли да е по лесно първо да се овалят в галета и после д а се пълнят?
0
0
Мария
Мария
21.09.2013 12:45
Снимката обикновено я слагат админите, не си го изкарвайте на авторите на рецептите.
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв