Хрупкав хек с панировка от овесени ядки

08/04/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Толкова хрупкав, че няма да повярвате, защото се приготвя само с ... вижте рецептата и ще разберете и сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо134
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Осоляваме рибата и намазваме със зехтин като използваме специална четка (става и с пръсти).

В три чинии разпределяме - в първата брашното, във втората разбитите яйца и в третата - овесените ядки.

В случая съм използвала цели овесени ядки, но може би фините са по-подходящи, както и овесени трици. Рибата минава, за да се овали стъпка по стъпка от двете страни във всяка една чиния.

Подмазваме тава със зехтин или подреждаме филетата върху хартия за печене и печем 25-30 минути в предварително загрята фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар