Лесни бутер банички със сирене

08/04/2017
Мисса
отМиссаЧирак15412
"Семейството ви заслужава да станете 15-ина минути по-рано, за да приготвите вкусни бутер банички "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции30
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 120
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако е замразено тестото трябва да се остави на стайна температура, за да се отпусне или от предния ден да стои в хладилник. Когато започвате работа с тестото е добре то да е охладено, но не и замръзнало.

Разстила се и се нарязва правоъгълници или други форми. Едното яйце се разбива в купа и при него се натрошава сиренето, сместа се разбърква. Слага се по малка лъжичка от плънката на всяко парченце и се завиват на рулца или се оформя по интересен начин - както ви харесва.

Подреждат се в тава застлана с хартия за печене и отгоре се намазват леко с смес от другото яйце и малко олио или вода, като са хомогенно разбити. Поръсва се със суровия сусам за декорация. И са готови за фурната.

Изпичат се за около петнадесет минути в предварително леко загрята фурна на висока температура, като се внимава да не изгорят коричките на бутерките и се сервират топли.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар