Запържен лапад с кисело мляко

09/04/2017
Магдалена
отМагдаленаНовак1529
"Направо от градината, за малко през кухнята и после направо на трапезата "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо165
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре лапада. След това махаме дръжките по продължение на листата. Нарязваме го в купа, загряваме олио в по-дълбок тиган и слагаме лапада да се запържи, като разбъркваме постоянно.

Когато омекне до готовност се слага една - две супени лъжици брашно и доразбъркваме още една минутка на котлона. Посоляваме на вкус и махаме от котлона.

След това изсипваме една кофичка кисело мляко и разбъркваме до еднородна смес. Готово е за сервиране.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар