Пилешко филе с майонеза

08/04/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Тайната на сочното пилешко филе е .... в майонезата, на бас на една бира?"
Приготвяне12 мин.
Готвене30 мин.
Общо42 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо414
  • Преглеждания за месеца413
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се срязва през средата на две пържолки. Всяка една от тях режем през средата, така че да се получат тънки филенца.

Овалваме ги в пикантината за пиле и поръсваме със соевия сос. Оставяме ги така за около 3-4 часа.

В тавичка намазваме отдолу с част от майонезата.

Нареждаме готовите мариновани филенца отгоре и върху тях нанасяме останалата майонеза.

Поставяме във фурната и печем до готовност. Може да поднесете с гарнитура от зеленчуци и резен лимон.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар