Риба на скара с балсамов оцет

08/04/2017
Гергана  Георгиеваот Гергана ГеоргиеваИноватор 1x
"Вкусна и много лесна за приготвяне риба за цялото семейство "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо148
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • риба – 2 бр. скумрия за скара
  • оцет – 2–3 с.л. балсамов
  • универсална подправка – 2 ч..л. зеленчукова
  • черен пипер – 1 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте хубаво рибата. Смесете черният пипер и зеленчуковата подправка, и с получената смес намажете рибите от двете страни.

Напръскайте я с балсамов оцет и я оставете за около 30 минути да престои.

Намажете с мазнина скарата и я загрейте, след което сложете рибата да се пече първо от към кожата за 15 минути, след това обърнете и печете още 10 минути.

Сервирайте топла с картофена или свежа салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар