Наденица с доматен сос

09/04/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач 1x
"Отсега си знаем, че ще преядем, но трябва да отопим сосчето докрай "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо304
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме наденицата и я нарязваме на кръгчета. След това я запържваме в сгорещено олио и я изваждаме в чиния, на дъното на която слагаме кухненска хартия, за да може да попие част от мазнината.

След това взимаме подходящ съд, сгорещяваме останалото олио и добавяме предварително нарязания лук. Запържваме го до златисто и добавяме брашното и червения пипер.

С непрекъснато бъркане добавяме доматения сок и водата и оставяме ястието да заври. Когато това стане, добавяме предварително нарязания на филийки чесън, захарта и подправките.

Когато сосът се сгъсти, добавяме изпържените наденици и оставяме ястието на огъня още няколко минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар