Маншони с ориз и зелен лук

09/04/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Толкова е лесно - печката ще свърши всичка, а после вие ще оберете овациите "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките маншони. Сварете ги с 1. 5 литра вода. Овкусете със сол. Почистете и нарежете връзка зелен лук.

Запържете лука и добавете почистения и измит ориз. Оставете за 3-4 минути. Изсипете ориза с лука в тава. Добавете сварените маншони.

Добавете и подправките - джоджен и черен пипер. Залейте с бульона от пилешките маншони. Сложете в загрята фурна на 220-230 градуса. Печете около 45-50 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар