Лесни гювечета с домати, сирене и кашаквал

09/04/2017
Monika Ivanovaот Monika IvanovaИноватор
"Гладни ли сте? А защо не опитате тези ароматни вегетариански гювечета, които се приготвя за нула време "
Приготвяне3 мин.
Готвене35 мин.
Общо38 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 475
  • Преглеждания за месеца2901
  • Преглеждания за седмицата238
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Най-отдолу гювечето се маже с малко масло. Слагат се ред нарязан домат, ред сирене, ред кашкавал.

Поръсвате с малко риган и по желание подлютете, и продължавате по същия начин, докато продуктите свършат. Най-отгоре трябва да бъде кашкавалът, отново поръсен с подправки.

Пече се на 250 градуса за около 25-30 минути, след което се маха капака на гювечето и се допича още 2-3 минути, докато и кашкавалът придобие приятен загар.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар