Пангасиус със сос от грейпфрут

09/04/2017
RosMar
отRosMarПомощник Готвач10820382
"Само ако можехте да усетите изтънчения цитрусов аромат на тази риба..."
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо83
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за дресинга се смилат в кухненски робот, като първо се сложи лимонът да се смели и след това се добавят останалите.

Филетата се подреждат в намаслена тавичка. Заливат се с виното и половин чаша вода. Слагат се ситно нарязаният лук, мащерката, черният пипер и лютият червен пипер. Запича се за около 10-15 мин.

Грейпфрутът се чисти от ненужните части и се реже по възможност на тънки парчета. Тиквичките и чушките се режат на лентички и заедно с нарязания грейпфрут се запържват за 3-4 мин.

Добавя се сокът от лайма и кафявата захар и хубаво се разбърква. Всяка порция от филето се сервира полята с дресинг, а отстрани се слага от гарнитурата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар