Глазура за еклери

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Глазура за еклери1 / 2
30/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
"Трябва да признаете, че еклерите без глазура изглеждат доста неапетитни, да не кажем нещо по-силно"

Необходими Продукти

  • захар - 3 с.л
  • вода - 80 мл
  • пудра захар - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете кристалната захар в сух тиган да се карамелизира при непрекъснато бъркане.

Трябва да стане светъл карамел и долейте топлата вода, като непрекъснато бъркате.

Оставете всичко да се хомогенизира на кафяв сироп и да изстине.

Пресейте пудрата захар в купа и налейте сиропа. Бъркайте, докато глазурата за еклери се получи.

Тази глазура е подходяща и за понички.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
46
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

виктория
виктория
Абе мога Ви кажа да запаочнете да търсите проблемите в себе си, а не веднага с изрази " явно няма да се готви от този сайт" Сайта е перфектен и който си го може си го може! ;) аз всичко, което съм готвила от тук се получава перфектно и съм радвала и гаджето си и семейството си :)
30.03.2013 22:13
1
нанси
нанси
това глазура ли е според Вас?
стана рядък сироп ,но е вкусен ;) .
друг път слагайте ваши снимки за рекламата !!!
21.03.2013 22:58
Калина
Калина
Глазурата ми се получи на мен екстра! Не знам какви са правилните пропорции за теб, но тез са си наред. Сподели, акоискаш, Тедке
16.05.2012 18:04
4
теодора
теодора
въобще не са такива пропорциите... май няма да се пробва нищо вече от този сайт
16.05.2012 17:31
1
1
Покажи всички подкоментари