Кашкавалено беконче в овесени ядки

09/04/2017
RosMarот RosMarЧирак
"Вместо обикновен кашкавал пане, пригответе нашето кашкавалено беконче - доволни ще останете "
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на филии и се оставя във фризера, за да се стегне. Беконът се реже на много тънко с големината на кашкавала.

Когато кашкавалът се е стегнал, се слепват две парчета кашкавал, а по средата парче бекон. Овалва се в разбитите яйца и брашно, пак в яйца и накрая в овесените ядки.

Пържи се от двете страни в много силно нагорещено олио, докато се зачерви. Поднася се със зелена гарнитура.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар